Data en APIs

From ANWB Hack Camp Wiki
Jump to: navigation, search

Andes

Andes Developer Services omvat krachtige webservices componenten (API’s) voor ontwikkelaars. Met behulp van Developer Services zijn geavanceerde technieken op het gebied van Mapping, Geocoding en Routeplanning (auto, fiets, voet) eenvoudig te integreren in diverse web applicaties, SaaS oplossingen en mobiele applicaties. De Developer Services worden aangeboden als MAPS API voor het gebruik van het Andes kaartmateriaal en als Location Based API voor de diverse routeplan toepassingen. Hieronder de korte omschrijving van de beide diensten:

De Location Based API van Andes is een krachtige set van platform onafhankelijke API’s die ontwikkelaars eenvoudig de mogelijkheid biedt om applicaties te ontwikkelen voor web en mobiel.

De beschikbare set van API’s geeft de vrijheid voor de ontwikkeling van een breed scala aan location bases services.

De Maps API van Andes is een web component die de mogelijkheid biedt om een interactieve kaart in eigen software of web applicatie te integreren.

De API beschikt over intuïtieve controls en geeft ontwikkelaars veel vrijheid in het toevoegen van kaartbeelden en projecties. Er zijn snelle functies voor clusteren en filteren van data en is geschikt voor web en mobiele applicaties.

http://wiki.anwbhackcamp.nl/images/a/ac/DS_brochureENG.PDF

Monotch

https://developer.monotch.com/io-docs